10 decembrie 2011

Haiku

***
despărţirile-
orhidei de platină
culeg petale***
ruginim inimi
un veac de respiraţii
experienţă***
adolescenţa
sânge de gladiator
sub clar de roze

8 comentarii:

Ghost Painter spunea...

frumos felul in care privesti adolescenta...

£avi H. spunea...

Ai primit un mic premiu aici:
http://lavii-osperanta.blogspot.com/2011/12/cand-esti-singur.html
sper sa-ti placa >:D<

Pătrăţel :D spunea...

Îmi plac foarte mult poeziile haiku :D

Anonim spunea...

cat de frumos poate sa sune "clar de roze":)

Masaj erotic Bucuresti spunea...

haihu despre adolescenta e super

£avi H. spunea...

Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Carmen Pricop spunea...

=====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine! -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com - Dorintele sa prinda aripi, visele sa devina realitate, intamplarile sa va fie frumoase, gandurile limpezi si sa fiti inconjurati de oameni buni si dragi tot anul! Carmen Pricop- poezele.com- ---adauga urarea ta aici---

Reclame spunea...

Pot să spun că sunt profund atras de cultura Japoneză, iar poeziile haiku imi plac deoarece oferă un spațiu larg pentru cugetări și reflexii.